Lidt om os...

Tja, de fleste som kigger med herinde, ved jo godt hvem vi her. Men skulle der væres nogle som har forvildet sig herinde, og ikke kender os i forvejen, så må de hellere læse med lidt endnu.

Vi er en lille familie på 3, som bor centralt i Frederikshavn. Familien består af Laura, Solveig og Lars. Hertil kommer der en hund ved navn Paw og en kanin ved navn Bailey.

Vores lille hjem byder altid på varme og hygge, og det er sjældent at her ikke er gang i den eller besøg fra venner eller familie.

Vores interessefelt i familien rummer mange ting. En er til fodbold og to er til dans. Men uanset hvad, kan vi alle samles om de samme ting, trods vores forskellighed.

Men en ting vi er fælles om er, at vi godt kan lide oplevelser og rejser. Hvad enten turen går i skoven eller til vandet, eller et helt andet sted hen, så er vi altid friske. Men vi elsker også at bruge tid hjemme i haven på leg og spil, når vejret tillader det.

Ude godt, men hjemme bedste. Sådan er det her i vores lille hjem. Og som H.C.Andersen sagde: At rejse, er at leve. Det kan vi kun godt give ham ret i.

Vi elsker at opleve, og har mange drømme for fremtidens rejser. Men hvad der sker i fremtiden, og hvor vi kommer hen, det vides jo ikke. Men følg med os herinde.

Formålet med vores hjemmeside er, at vi kan dele vores oplevelser m.m. med venner og familie. Solveig elsker at tage billeder, så dem deler hun også ud af her på siden.

Det var vist lidt om os, og så håber vi, at I vil nyde vores hjemmeside.

 

 

 

 

Laura

Solveig

Lars

Paw

Bailey

Del siden